Bericht versturen
Shenzhen Waterun Technology Co., Ltd.
E-mail viky@waterun.com.cn TEL.: +86-755-29356991
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Schroefverwekkende robotmachine, verhoog uw werkdoeltreffendheid aanzienlijk
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Schroefverwekkende robotmachine, verhoog uw werkdoeltreffendheid aanzienlijk

2023-02-10

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Schroefverwekkende robotmachine, verhoog uw werkdoeltreffendheid aanzienlijk

Gebruik je nog steeds de traditionele schroefvergrendelingsmachine? Wil je je werkdoeltreffendheid niet verbeteren en arbeidskosten besparen? Ik denk dat je een automatische schroefvergrendelingsmachine moet hebben.

Automatic Screw Fastening Machine is een robot schroef slotmachine, het is in staat om uw schroeven automatisch en intelligent te vergrendelen.een platformGebruikers hoeven alleen hun producten op het platform te plaatsen met een armature, de machine zal automatisch werken nadat het programma is gemaakt.Dit zal de werkdoeltreffendheid aanzienlijk verbeteren en de kosten voor werknemers verlagen.

Naast een 3-assige machine hebben we ook een 4-assige en een 5-assige machine die twee schroevendraaiers of twee schroefvoerders kan bevestigen.kan de werkdoeltreffendheid verder verbeteren.

Daarnaast heeft de schroefbindingsrobotmachine van Waterun ̊ verschillende soorten voor uw keuze, zoals: magnetisch zuigtype, schroefdroptype en vacuümzuigtype.Verschillende soorten machines hebben verschillende vergrendelingstijden, de geschikte schroeven grootte zijn ook verschillend. Elke machine kan 15 programma bestanden opslaan, elk bestand kan 99 locaties opslaan. De operator kan handmatige positionering gebruiken om de programmering te doen.Het is zeer efficiënt en heel gemakkelijk te leren te bedienen. Onze machines met alarmfunctie voor het bevestigen ontbrekende, los gespannen schroeven, versleten draad, etc. Servomotor of elektrische schroevendraaier zijn ook optioneel,beide kunnen het koppel en de rotatiesnelheid vrij aanpassen.

Als u meer informatie over deze machine wilt leren, kunt u contact opnemen met Waterun Technology Co., Ltd.U ontvangt de operationele richtlijnen en de productcatalogus..

Contacteer op elk ogenblik ons

+86-755-29356991
2/F, gebouw A8, Fu Zhong Industrial Park, Fu Zhong Rd., Fu Yong Town, Bao An, Shenzhen 518103, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons